Nam Nam

Mmmm mums nu är det dags att baka en kladdkaka :) Jag riktigt älskar gottigott!

Ps. Det sög ju att nästan alla klockor ställer om sig själv. Fick aldrig känna att jag tjänade en timme :(

Kram Kram
Allmänt | | Kommentera |

Gårdagens Sminkning

Ingen märkvärdig sminkning men tillräcklig för att man ska känna sig lite festfin. Ioförsig så sminkar jag mig så sällan att varje gång känner man sig lite speciell :) Det är ju i princip bara när jag ska fara till stan eller göra något speciellt som jag ids anstränga mig, någon annan som skippar att sminka sig för det är så drygt att tvätta bort på kvällen? Låter som höjden av lathet haha men har man känslig hy så har man.

Igår var en kul kväll men lite väl fylld av "drygheter" haha. Är ju alltid en del överförfriskade personer ute i svängen och det får man väl ta egentligen men helst inte upptryckt i ansiktet ett flertal gånger under samma kväll. Speciellt charmerande var det att bli slickad i ansiktet ofrivilligt, nja urk urk. Blev inte så mycket dans för min del men en hel del snicksnack med både "främlingar" och när och kära.

Kommer en del bilder senare, ni måste ju få se hur fint utklädda alla var ;)

Kram Kram

Ego | | En kommentar |

TrubbelFörsöker ladda våran gamla digitalkamera men det är knas med den. Använder den inte så ofta men jag märkte dess knäppighet redan då vi var i Thailand i april. När man startar igång den så säger den tomt batteri piper en massa och dör. Då försöker man ladda men det gör ingen skillnad, fortfarande tomt. Om jag sen tar ut batteriet och stoppar i det igen så är det fullt. Samma visa med båda våra batterier. Måste vara något fel på själva "sensorn" vad fanken man nu ska kalla det. Själva grejen i kameran där batteriet och kameran möts, den måste vara glapp/känslig eller något. Hur som helst drygt är det iallafall, svårt att veta när den får för sig att dö. Är väl bara att ta ur och stoppa i batteriet igen om det händer.

Vill gärna ha en ny digitalkamera då detta inte är det enda tjafset. Det går inte att välja inställningar på den heller, eller det går men ibland kan det ta någon minut och nåde dig om du råkar nudda det där hjulet man väljer med. Alltså bara nudda inte snurra på det, så virrar den iväg och väljer en annan inställning haha. Stackars lilla kamera som fick uppleva platt fall mot asfalten, dags för pensionering kanske? Tänker hela tiden att den är ju inte så gammal men den har ju ändå varit med i 4 år och under dem åren fått uppleva både det ena och det andra. Många fester, regn och jag vet inte vad haha ;)

Kram Kram
Allmänt | | En kommentar |
Upp