Vår

Nu är vi just hemkomna från vårstädning på gården, blev dock ingen städning för mig. Först passade jag Agnes och senare fick jag så jädra ont på sidan av magen när jag stod eller gick så jag satte mig ned och latade mig istället. Kanske stack i ögonen på en del men kunde inte göra så mycket åt det, plus att många saker var gjorda redan innan och det som var kvar kändes för svårt för mig.

Är riktigt trött i kroppen idag, hoppas på en piggare morgondag. Fick inte sådär jättemycket sömn natten som var så det kan ju bero på det. Vet inte om Agnes har problem med tänderna eller om hon har ont i magen eller något, eller kanske både och. Längtar tills hon kan säga själv vad det är som känns fel.

Kram Kram

Allmänt | | Kommentera |

v.29(28+3)

I princip hela förmiddagen har spenderats på vårdcentralen, för idag var det dags för glukosbelastningen. Allting såg bara fint ut, blodsocker, blodvärde, blodtryck och allt vad det var. Känns skönt att äntligen ha fått det bortgjort, har gruvat mig lite för att dricka det där göjet men det gick fin fint. Var även ganska slappt att ligga och läsa i ett vilrum två timmar, rena lyxen för oss småbarnsföräldrar ;)

sf-mått: 32
hjärtljud: 144

Mitt sf-mått hade ökat med 3cm sedan sist, vilket var för en månad sedan. Jag är fortfarande över kurvan men måttet följer iallafall sin "egen kurva". Det var ju inte längesen vi var på ultraljud och då såg ju allting bra ut och om några veckor har vi ju ett till ultraljud att fara på, spännande!

Kram Kram
Mini | | Kommentera |

Svammel Åter Svammel

Är inte lika gnällig idag, fick mig lite gosaker igårkväll ;) Dock så gick det mesta åt haha, farliga saker det där att ge bullar till ett havande sockertroll.

Agnes har blivit så himla duktig, nu äter hon själv i princip hela tiden. Är så stolt över mitt lilla bustroll, det var inte alls längesen jag matade henne varje mål. Sen att hon är så glad i mat försvårar ju knappast saken.

Nu börjar löven komma fram och det känns sååå härligt. Visst rabatterna började växa upp för ett bra tag sedan man nu är krusbärsbusken full av löv, våran "häck" har börjat få löv och så även vårat äppelträd. Som jag har väntat på det här! Har ännu inte rensat färdigt allt "gammalt ogräs" men det har inte varit så peppande då det varit blött hela tiden. Är väl mest kvar att rensa i jordgubbslandet och i en rabatt, den har inte så mycket växter så nu härjar ogräset vilt där.

Ikväll blir det att fira min pappa som fyller år idag, hipp hipp hurra! :)

Kram Kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp