Måndag

Bakning, bakning o bakning står på schemat. Jag tycker ju att det är kul så det känns okej. Däremot har jag en hel del andra saker på schemat också, det känns inget vidare :(

Så pass stresskänslig som jag är så behövs det inte många punkter för att jag ska känna det trycka på. Idag är det bara bakning och helst vika undan tvätt, får se om det blir av ;) Imorgon blir det föris för Agnes, baka, tvätta tvätta tvätt (hallå vi var sjuk typ hela förra veckan), slå in Agnes födelsedagspresenter, vissja köpa ingredienser till mer bakning.

Onsdag fyller Pangan år <3 Även då ska jag baka, tvätta, fira paaaang :)

Torsdag är det möte på morgonen så Agnes måste till föris tidigare, rubbar rutinerna totalt. Sen att Elmer måste med på mötet är inte optimalt. Efter möte blir det mer tvätta o baka (enformigt much haha). Borde även städa och byta gardiner.

Fredag så ska Lars iväg och klippa sig, Agnes har tandläkartid, Lars ska på julmiddag, hur jag ska passa in bakningen där vet jag ej öh.

Lördag är det kalas :D

Jag vet att detta verkar futtigt för dom flesta men jag vet ärligt inte hur det ska gå. Jag låtsas att jag inte bryr mig och tar en dag i taget och sen blir det bra i slutändan iallafall (blir ju det så gott som alltid)

Önskar dock att jag hade mer ork och motivation, skulle inte sitta helt fel en vecka som denna.
Allmänt | |
Upp