Agnes 3 veckor <3Idag är Agnes hela 3 veckor <3 Dock så kommer inte dessa bilder från idag men vi lär fota senare idag. Agnes var jätteduktig "inatt" och somnade om nästan direkt vid båda amningarna. Matningen vid 2 var hon lite tjurigare våran tjoppa. Inatt har vi alla tre sovit i vardagsrummet haha, det var lite trångt men jag sov som bara den så det spelar ingen roll.

Nu håller jag på att tvätta lite smått, blir mycket som blir nerpinkat. Antingen pga läkande blöja eller att hon pinkar när man lyfter upp benen på skötbordet, det gör hon med flit. Haha nedå ;)

Är hungrig som tusan så jag borde passa på att äta något så länge Agnes ligger i amningskoma ;)

Visst ser hon söt och rolig ut på bilderna hehe?

Kram Kram

 
Agnes 0-1mån | | Kommentera |

Miniupdate

Jag har en del bilder att visa och en del att skriva men idag vill inte Agnes och då vill inte jag heller :P

Dagen igår gick bra iallafall, Agnes var snäll hela dagen. Kanske är därför hon är så tvär idag, hon tycker att det räcker att hon skötte sig igår hehe. Nej man håller på att bli lite smått knasig nu, vet inte hur jag ska orka. Fast jag vet ju att det kommer att gå bra i slutändan, på något sätt gör det alltid det.

Senare ska jag och Agnes gå till min syster Erica. Ska se om Agnes får äta lite före kanske, fast så grinig som hon är idag så lär hon inte sova något direkt, fast man får väl hoppas *peppar peppar*

Kram Kram
Allmänt | | Kommentera |

Kul? Nej

För andra natten i rad får jag bara sova ca 2 timmar, lillgumman vill verkligen inte sova! Igår var hela kvällen i princip en lång amning och sen sov hon bara en liten stund innan hon ville ha mat igen. Då fick jag sova mina 2 timmar sen men efter det är det kört!

Vi sov en liten stund tillsammans (enda sättet på morgonen typ) men självklart ringde BVC då, de ringer alltid när jag får sova några få minuter *suck* Nu har Agnes sovit, ja kanske ca en timme men nu har inte jag tid att sova! Har varit tvungen att göra mig i ordning och äta något själv. Hinner inte det sen för Agnes måste äta innan vi far och då hade jag fått fara i nattlinne och gjort faderskapsbekräftning och på BVC haha vilken syn.

Nej, känns inte som om jag kommer att vara på bra humör ikväll. För jag hinner inte sova innan middagen heller, att det ska vara så svårt att få sig lite sömn. Dessa stunder önskar man nästan att man bara hade ersättning så att jag kunde leja bort matningen haha. Men jag vill amma så det funkar ju inte, bara att härda antar jag.

Usch vilket negativt inlägg men jag känner mig riktigt less just nu. Lite som en gammal urvriden disktrasa, Älsk lär få jobba idag ;)

Kram Kram
Allmänt | | En kommentar |
Upp