MiniUpdate

Kom nyss hem efter en mindre tripp till stan, åh så onödigt men åh så kul :) Vi åt middag och så tog vi en tvärsväng förbi Obs och köpte lite smågrejer. Kul med en liten utflykt, speciellt när det är oplanerat.

Nu ska jag snart gå iväg till syster, typiskt att programmen utgår ikväll! Gäller det ända till efter jul kanske? Är ju typ en film istället, de brukar ju ha massa filmer före/kring jul. Kul med mer filmer men tråkigt när ens favvoprogram utgår.

Ps. Det stinker cigaretter igen :(

Kram Kram
Allmänt | | 4 kommentarer |

Klagomål!

Jag blir så irriterad! Jag vet att vi har åtminstone två grannar som röker, ena inomhus och den andra ute och kanske inne (är inte säker) och på något sätt så sipprar sig röklukten in lite då och då. Att jag dessutom hatar lukten av cigarettrök nu när jag är gravid gör inte saken bättre. Det är bara så äckligt att det ska lukta cigarettrök i min lägenhet när ingen av oss är rökare. Jag kan ju inte heller klaga till vaktmästaren eller så, vet ju inte var det kommer ifrån. Plus att det skulle väl bara göra mer skada än nytta, har ju inte lust att bli osams med någon.

Nu kanske ni tycker jag är jättefånig men det är faktiskt drygt och lite äckligt att det helt plötsligt ska börja stinka cigarettrök när jag ser på tv eller vad jag nu har för mig. Jag gissar på att det kanske kommer ifrån grannen som röker inomhus och att röken kommer genom ventilationen eller något för det är inte bara i vardagsrummet det brukar lukta.

Nej nu ska jag sluta gnälla :P

Kram Kram
Allmänt | | En kommentar |

UpdateOm ca en timme har jag tid hos barnmorskan, känns konstigt att träffa henne så ofta nu. Detta blir fjärde gången på 3 veckor men det är ju för att vi har haft föräldragruppsträffar också så det är inte så många gånger egentligen. Jobbigast med att gå dit är att försöka komma ihåg att inte gå på toa nu före haha, inte så kul att lämna urinprov när man nyss har varit på toaletten haha.

Igår var det fotboll som gällde, el clasico. Tro det eller ej men jag såg i princip hela matchen och jag är ju inte direkt något fotbollsfan. Dock var det en ganska rolig match att se då Barcelona krossade Real Madrid med 5-0, inte ofta det är sådan total utklassning :)

Har fortfarande kvar att byta gardiner i köket, det lär inte bli av idag heller. Ska ju bort ikväll och då ids jag inte ställa mig och stryka gardiner före. Största latmasken det är jag hehe.

Kram Kram
Foto | | Kommentera |
Upp