LillPangen

Vårat lilla bustroll har gått och blivit sjuk, i lördags eftermiddag/kväll åkte hon på feber. När vi tog tempen på kvällen så hade hon 40 grader, hon hade visserligen just ätit välling men ändå :( Igår hade hon 38,9 och nu ikväll 38,5 så det sjunker ju men inte i den takt man skulle vilja.

Så här är det inte mycket som händer just nu, jag och Pangen är mest hemma, tar det lugnt och vilar massa. Häromdagen sprack hennes tredje tand upp och vi väntar och väntar på den fjärde som man kan skymta :)

Förra måndagen så var vi på BVC, det var dags för Agnes BOEL-test. Hon vägde 10 070gr och mätte 71 cm. Hon blev godkänd på högra örat men inte på vänstra så vi gick dit igen i torsdags. Då blev båda öronen godkända. Visst ja hon blev godkänd på den där ögonsnurran också vad det nu var ;)

Kram Kram

Agnes 8-10mån | | 3 kommentarer |

Det Bästa Jag VetÄr att kramas med min underbara lilla tjej <3

Agnes 8-10mån | | Kommentera |

Update

Denna vecka har vi verkligen haft fullt upp. Jag har hunnit med hela 3 stadsbesök och så har vi haft storbesök två gånger denna vecka. Först var det ju Evelina och Lo i onsdags och vi hade supertrevligt, fikade, pratade och var helt betagna av de små underverken (kan man vara annat?). Och i fredags kom Jennie och lilla Theresia förbi, det blev en heldag av det hela, riktigt kul hade vi. Det är så sällan som vi träffas så vi har alltid supermycket att prata om.

Igår blev jag bjuden på grillmiddag hemma hos mamma då Lars lix skulle ut i dimman. Så jag och Pangen var med mormor ett tag :) Sen gick jag och Erica hem till mig och såg på Djävulen bär prada. Jag var uppe alldeles för länge, men det är ju något med lördagar som gör att man vill vara uppe extra länge.

Idag firade vi min lillasyster Erica som fyller 23 år idag. Isch var det inte nyss som jag fyllde 23? Eller 18 för den delen? ;) Där bjöds det på gofika i långa banor och efter fikat så gick vi (Erica, mamma, Lars, jag och Pangen) en sväng förbi affären och sen hem till oss. Då beställde vi pizza till middag (mums) som vi avnjöt på altanen. Vem vet det kanske blir sista middagen där ute i år. Hoppas man hinner med någon fler gång.

Imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller för oss. Lars börjar jobba igen efter 5 veckors semester. Vart har sommaren tagit vägen? Känns nästan inte som om vi har hunnit haft någon semester då vi har haft en hel del att fixa med hemma. Det är ju mest Lars som har grejsat och då har jag och Pangen varit för oss själva och dolat på. Så vi har varit rätt så "separerade" i sommar om man så säger. Men nu har iallafall äntligen Agnes rum blivit fixat. Det tog sin lilla tid (mycket torktid) men med tanke på resultatet så var det värt allt :)

Kram KramÄlskade Pang <3
Allmänt | | Kommentera |
Upp