Miniupdate

Jisses vad trött jag var imorse, sov inte bra inatt. Drömde konstigt och vaknade stup i kvarten, som tur var fick jag iallafall ligga till 7.20 så på något sätt får det väl lov att jämna ut sig.  Idag har jag inga planer, blir nog till att vara hemma mest, kanske ta någon promenad om det inte känns för varmt.

Det är så drygt att vi aldrig fick med en minimizer dyna till vagnen fast vi var lovad det. Vi gav upp efter någon månad, och nu behöver vi den verkligen! Säger bara blä till personen som sålde oss vagnen :(

Nu har vi äntligen gardiner i varje rum :) Det tog sin lilla tid men till sist så hade vi samlat ihop tillräckligt med gardinstänger och gardiner. Man vill ju inte bara ta första bästa, plus att det är svårt att sätta upp gardiner utan stänger haha. Det känns mycket mysigare här hemma nu :)

Kram Kram

Allmänt | | Kommentera |

Halleluja!Har haft riktigt bra dagar den senaste tiden, vet att man inte får säga så men det orkar jag inte bry mig om. Jag försöker passa på att njuta nu när allting funkar för en gångs skull. Det har varit så lätt att få hon att sova på dagen ända sedan i onsdags och hon sover 1-2 timmar per gång 2gr per dag. Det är en jäkla skillnad jämfört med en halvtimme och då helst på MIG. Och allting ändrades från en dag till en annan. Nej nu ska jag njuta så länge det varar och sen när vi kommer in i en "svårare" period får jag försöka minnas hur snabbt det kan vända ;)

Nu riktigt längtar jag tills Lars får semester, har varit skönt nu när han varit hemma en dag extra iom midsommar. Men mest av allt har det varit mysigt och kul med sällskap som pratar tillbaka så att jag kan förstå hehe.

Blir nog inte direkt någon resa i sommar, ev en kort tripp till Sundsvall (Ikea!) om vi känner att vi har råd. Annars blir det bara till att slappa hemma och kanske fara någonstans över dagen, nån liten utflykt.

Kram Kram

Allmänt | | Kommentera |

Midsommar

Vi fick inget soligt väder på midsommarafton men det blev en riktigt trevlig dag iallafall. Allra roligast var det att busa med Kajsa enligt Agnes ;)

Vid själva midsommarfirandet var vi i Ivarsboda som vi nästan alltid varit. Där bjuds det på dans runt stången, fiskedamm, en massa tävlingar och till sist det som alla längtar efter: lotteriet! Detta året köpte jag inga lotter men Agnes fick ett gosedjur som min moster vunnit åt henne :)

Efter firandet begav vi oss hem, Agnes åt och vi slappade lite. Sen kom resten av gänget, för på schemat stod grillmiddag hemma hos oss. Det blev en riktigt trevlig middag med god mintchokladtårta till efterrätt. Min lillasyster Evelina hade tagit med sig ett spel som jag tyckte mycket om. Med andra ord heter det och det var så himla kul!

Jag har inga bilder från kvällen men det var en riktigt perfekt midsommaraftonskväll enligt mig :)

Kram Kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp