Jag lever!

Som rubriken säger; jag lever. Jag har bara inte haft någon ork till bloggen, jag kan dock sitta vid datorn ganska mycket men så fort jag tänker på att blogga så känns hjärnan som en överkokt gröt. Det kan ioförsig förklaras med att vi har haft en del tunga nätter och graviditeten i sig gör mig ju inte direkt piggare haha.

Kommer bilder och mer update senare, har tänkt ta mig i kragen i helgen ;) För jag vill ju egentligen blogga men det ska ju kännas kul också, inte vara ett måste. Så kort sagt ni får ha tålamod med mig.

Ikväll blir det släktmiddag hos min farmor, stålkvinnan fyller 70 år, hipp hipp hurra! Det kommer bli trångt, varmt och alldeles underbart ;) 


Pangen när hon spanar in Mini <3
 
Kram Kram
Allmänt | | Kommentera |

v.21(20+0)

Ja nu har alltså halva denna graviditet gått, är ju inte klokt vad tiden går fort. Sen att det inte syns sådär jättemycket ännu gör ju sitt också, är fortfarande i det där stadiet då man bara känner sig extra fet, inte det roligaste haha. Än så länge har jag inte gått upp något i vikt utan jag har minskat ca 5kg men det är ju bara bra då jag startade på alldeles för hög vikt. När jag väntade Agnes gick jag ned 3kg i början och sedan upp ca 9kg, får se hur det blir denna gång.

Även fast jag känner sparkar och har gjort ultraljudet så känns det väldigt diffust på något sätt. Är fortfarande lite svårt att tänka sig att det verkligen ligger en liten bebis där inne. Enligt en sida på internet som jag får mail av varje vecka som går under graviditeten så ska lillbebben vara 26cm lång nu, det om något känns overkligt! Eftersom jag knappt fått mage ännu så känns det fortfarande som om bebben är pyttepytt. 

Men oj vad mycket jag längtar efter att få se vårat lilla pyre <3

Här är en bild då jag är lika långt gången med Agnes, har inte tagit någon bild på "denna mage" ännu.
Är väl ungefär lika (lite mindre kanske) fast med mer mysmage runtomkring ;)

 

Kram Kram
Mini | | Kommentera |

Pangen o Terri <3

I måndags var Jennie och lillTerri på besök, oturligt nog så åkte Agnes på feber då. Men så sov hon 3 timmar och var som ny igen och dom busade på för fullt. Igår fyllde Theresia 1 år så nu är hon stora tjejen :)

Agnes vill gärna ta samma leksaker som Theresia, speciellt när det är gåvagnen för den älskar hon. Men Agnes verkar inte vara lika "våldsam" mot Theresia längre. Är ju inte så att hon brukade slå henne men ibland när man är nyfiken så kan man ju råka nypa lite för hårt eller så.

Vi hade iallafall en toppendag och förutom när Agnes fick febern så var båda tjejerna på topphumör.

Kram Kram
Agnes 1år | | En kommentar |
Upp