Isch

Snart är vi utan internet och digitaltv :( Känns inte bra vill jag lova! Jag vet inte exakt när vi kommer att få tillbaka det för det ska ju fixas både med sladdar och olika boxar och sen ska man installera. Borde ju inte vara så svårt men bara därför lär det väl jäklas haha.

Har varit en riktigt dryg dag idag, hjärnan har känts som tuggummi och Pangen skrek hela tiden, eller det kändes som det haha. Så klart så skrek hon ju inte hela tiden. Iallafall så har jag haft noll tålamod och ork idag, hoppas det känns bättre imorgon.

Igårkväll var jag förbi syster på tv/prat-kväll och ikväll gick jag ner till mamma en stund. Inte ofta jag är borta två kvällar i rad men skönt att få komma hemifrån då och då. Jag brukar sakna Pangen men hon ligger ju hur som helst och sover så om jag var hemma skulle jag inte vara med henne då heller :P

Imorgon har vi möte på morgonen och sen ska jag och Pangen gå på BVC klockan 11. Hon har röda veck som vägrar gå bort men nu har dem faktiskt blivit rätt så bra, bara för att jag skriver det så är dem väl värre imorgon.

Kram Kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp